ICo Adiministrator
Numarul mesajelor : 1273 Varsta : 31 Harta preferata : de_dust2 Arma preferata : m4a1 Warring : Data de inscriere : 27/11/2007
| Subiect: Descarcare videoclipuri 2007-2008 Mar Ian 29, 2008 9:52 pm | |
| Update 28 Ianuarie Celia feat. Alberto - Sa pot zbura Dan Balan-Crazy Loop - Crazy Loop (MM-MA-MA)
Update 26 Ianuarie Nicolae Guta - Atat de indragostit Nicolae Guta - Te-as mai ierta odata Nicolae Guta - De ce ne mintim
Update 23 Ianuarie Madalin si Diana - Vin zile in viitor Dj Sava .feat Connect R- Sunshine [Original]
Update 13 Ianuarie Nicolae Guta - Stati Drepti
Update 3 Ianuarie La Familia - Ne stim din cartiere Snoop Dogg - Sexual Eruption
Update 30 Decembrie Florin Peste Laura si Rudi - Am visat de mic copil Liviu Pustiu - Cui ai sai mai spui iubire
Update 24 Decembrie Copilu de aur & Kristiyana - Boss de boss Bogdan Artistu & Rudy - Saraiman DJ Sava feat Connect-R - Sunshine Elena - Te ador
Update 21 Decembrie Fly Project - Tasha Smiley feat. Uzzi - in lipsa mea Nicolae & Nicoleta Guta - Mama
Update 20 Decembrie Cristian Rizescu & Susanu - Ai vrea sa ai Nicolae Guta si Don Genove - Dau cu suta pe la barba Printesa de Aur si Don Genove - Aproape de tine Liviu Pustiu si Diana - Magia
Update 9 Decembrie Voltaj - N-ajunge
Update 8 Decembrie Florin Salam & Denisa & Modjo - Tu,iubire ai incredere in mine *Belea*
Update 7 Decembrie Andra - Dragostea Ramane
Update 27 Noiembrie Stefan de la Barbulesti - Eu sint talentat
Update 23 Noiembrie Nicolae Guta si Denisa - Te Rog Sa Te Intorci
Update 18 Noiembrie Nicolae Guta & Brazilianu & Mr. Juve - Smecher sunt din tata-n fiu
Update 13 Noiembrie Crazy Loop - Crazy Loop (Mm-Ma-Ma)
Update 12 Noiembrie Denisa - Traiesc cu tine un basm Florin Salam - Spune-mi ce vrei Copilul De Aur - M-Am Indragostit De Tine
Update 10 Noiembrie Salveaza Video "Ombladon Cheia de sub pres " Salveaza Video "Bow Wow ft Omarion - Girlfriend "
Update 8 Noiembrie Salveaza Video " Esmeralda si Juke - Suflet chinuit " Salveaza Video " Florin Minune - Iar am dat un tun " Salveaza Video " Zaku si Sentimet - Noaptea asta-i de belea" Salveaza Video " Nicolae Guta - Baterie foc " Salveaza Video " Alin@ si Florin Minune - Iar m-a prins nevasta mea " Salveaza Video " Ali Zaidi - Stau pe canapea " Salveaza Video " Alex - Parca sunt blestemat " Salveaza Video " Alex - De ce inima plangi " Salveaza Video " Florin Minune - Iar imi curge lacrima " Salveaza Video " Ali Zaidi & Alina - Cum ar fi fara tine"
Update 7 Noiembrie Salveaza Video " Mya - Ridin " Cool Salveaza Video "Fergie - Clumsy " Cool Salveaza Video " G-unit - Feel good " Cool
Update 5 Noiembrie Salveaza Video "Impact - Love Or I Die " Cool
Update 3 Noiembrie Salveaza Video "Diana - Mi-ai frant inima "
Update 1 Noiembrie Salveaza Video "Mr. Juve - Beau si petrec "
Update 30 Octombrie Salveaza Video "Nicolae Guta - Seful "
Update 27 Octombrie Salveaza Video "Nicolae Guta - Alo,alo ambulanta " Salveaza Video "Nicolae Guta & Brazilianu - Am vorbit cu tata " Salveaza Video "Nelly - Wadsyaname " | |
|