|
|
| Muzica romaneasca din 2007 pana in 2008 29 Ianarie ! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
ICo Adiministrator
Numarul mesajelor : 1273 Varsta : 31 Harta preferata : de_dust2 Arma preferata : m4a1 Warring : Data de inscriere : 27/11/2007
| Subiect: Muzica romaneasca din 2007 pana in 2008 29 Ianarie ! Mar Ian 29, 2008 9:43 pm | |
| Update 28 IanuarieSuie Paparude - A fost odataSuie Paparude - Rapsodie pentru LFO ( Low Frequency Oscillator) Suie Paparude - Razboinicul luminii Suie Paparude - Armada verbala Suie Paparude - Watch out! Suie Paparude - A fost odata... Suie Paparude - Toate fetele Suie Paparude - Cu zambetul pe buze Suie Paparude - Place Rogier Suie Paparude - Proverbe Suie Paparude - Tiganschi Romanschi Suie Paparude - Trei oameni Suie Paparude - La mare Suie Paparude - Run shot ( aveti sange ) Suie Paparude - Ajutor (autumn reconditioning) Suie Paparude - Este ma! EuroVision Romania 2008Adrian Enache - Te iubesc Ana Mardare, Irvin Doomes - Heaven Anca Parghel feat. Fly Project - Brasil Catalin Josan - Run away Catalin Josan - When We�re Together Daniela Nicol - Why Imba - Yeke Yeke Inesa - La storia della pioggia Leo Iorga & Pacifica - Prea mici sunt cuvintele Lucia Dumitrescu - Dragostea mea Master Man (Suedia) - Dr Frankenstein Maya (Slovenia) - Time to rise Monique - Vant de vara New Effect - Zamira (Original MIX) Nico - Fight for Life Nico si Vlad Mirita - Pe-o margine de lume Nicola - Fairytale Story Oscar, Lars, Alexander, Fredrik (Suedia) - Shine Provincialii & Paula Seling - Seven days (Sapte zile) Rednex feat. Ro-mania - RailRoad, RailRoad Simona Nae - The key of life Tabasco - Love is All I Need VH2 - Follow me Viper - Mas conmigo Yanna - C'est la vie Zero feat. Marius Moga - Come this way Update 25 IanuarieBambolino - Jaga Jaga Reloaded Indubitabil 2008 Update 24 IanuarieJustUs - Te tin aproapeJustUs ft. Arssura - Pana La SfarsitJustUs ft. AssU - Merg Mai DeparteJustUs ft. Kitzi - Cat Canta Muzica Update 23 IanuarieBroasca Dilie interviu cu Norica Nicolai [Caterinca]Daniel Buzdugan - Farsa ToplessUnguru Bulan - Loteria luzarilor%20www.Top-Muzica.net.mpg&id=MDM3NGFlZTExMWZiMzE0MjM4M2FiZGZjNzdjMjgyODU=&download=true]Laura Andresan - Imi Place 2008 [Video] +18Directia 5 ft. DJ Phantom - Parola Spre Tine 2008 Update 21 IanuarieIMBA (Costi Ionita) - The Yeke Yeke Dance [Hit 2008] Daniel Buzdugan - Farsa Eminescu 2008 Jaar Project - Numar Noptile Plangand 2008 Update 18 IanuariePuiu Codreanu Si Felician Nicola - Finu Si Nasul [Album Full] 01.Puiu Codreanu&Felician Nicola - Iara Bea Petru Saracu 02.Puiu Codreanu&Felician Nicola - Sunt Sofer Si Viata-Mi Place 03.Puiu Codreanu&Felician Nicola - Mi-O Venit Un Gand Aseara 04.Puiu Codreanu&Felician Nicola - As Da Lumea Asta Toata 05.Puiu Codreanu&Felician Nicola - Tata Cin'te-O Suparat 06.Puiu Codreanu&Felician Nicola - Mi-O Placut De Cand Ma Stiu 07.Puiu Codreanu&Felician Nicola - Dedicatie 08.Puiu Codreanu&Felician Nicola - Era In Mai O Noapte Instelata 09.Puiu Codreanu&Felician Nicola - Cine-I Om Cu Voie Buna 10.Puiu Codreanu&Felician Nicola - Pentru Mandra Care-Mi Place 11.Puiu Codreanu&Felician Nicola - Bea Muierea Mea La Birt 12.Puiu Codreanu&Felician Nicola - Tot Asa Inima-Mi Cere 13.Puiu Codreanu&Felician Nicola - Din Mila Si A Mea Bunatate Burlacii - Bautura bautura [Album Full]01.Burlacii - Bautura,bautura 02.Burlacii - A dracu' de beregata 03.Burlacii - Bani mei munciti de-o vara 04.Burlacii - Hai petrece omule 05.Burlacii - Cate mandre am iubit 06.Burlacii - La carciuma de la drum 07.Burlacii - Ce mai nunta de valoare 08.Burlacii - Hai zii lautare 09.Burlacii - Stau si beau 10.Burlacii - Barbatii cu frica-n san 11.Burlacii - Azi fac rachiu la cazan Update 17 IanuariePuiu Codreanu - As da lumea asta toata Puiu Codreanu - Sant sofer si viata-mi place Puiu Codreanu - Mi-o venit un gand aseara Update 15 IanuarieAlexandra Ungureanu & Crush - Hello Alexandra Ungureanu & Crush - Inima mea Alexandra Ungureanu & Crush - Cu tine in rai Alexandra Ungureanu & Crush - M-am pierdut Alexandra Ungureanu & Crush - Saizeci Alexandra Ungureanu & Crush - Please you Alexandra Ungureanu & Crush - I feel love Alexandra Ungureanu & Crush - Hello Alexandra Ungureanu & Crush - Dont break my heart Alexandra Ungureanu & Crush - NSL Alexandra Ungureanu & Crush - Who wants to live forever Alexandra Ungureanu & Crush - Heartbreaker Alexandra Ungureanu & Crush - 2nite we ll rise Update 11 IanuarieAlex feat. Matteo - 2night Evo - Departe de noriUpdate 10 IanuarieCelia - You Need Me Bere Gratis - La Ea In Brate Baros si Bogdan Ioan - Daca maineLavinia feat Garcon - Dragoste in secret Update 7 IanuarieKiss Fm Winter Best Hits.2008Akcent - Let's Talk About It Akcent - Let's Talk About It Akon - Sorry Blame It On You Andra - We go crazy [Radio Edit] Anka - Love me tonight [Remix] Celia - Soapte [Remix] Class - Ocean in desert Diana Florescu (Laguna) - Mi-ai Frant Inima Eve ft1. Sean Paul - Give it to you Fergie feat. Sean Kingston - Big girls don't cry [Remix] Fly Project - Tasha extended [Mix] Update 5 IanuarieGrasu XXL - Calatorul Grasu XXL - La vremuri noi, oameni noi Grasu XXL - Ultimul tangoMaximilian - Asta e un jafPlaneta Moldova - Am Pula Mare [Versiune Noua]Update 4 IanuarieAlexandra Ungureanu - Zurgalaul Amadeus - The IslandAndreea Balan - Baby get up and danceChris Mayer ft. Adrian K - One LoveElena - Te adorChef La Banateni Vol.3 2008Puiu Codreanu - Omule ,de mine asculta Liviu - Beau mereu Ghita Munteanu - Te iubesc la nebunie Puiu Codreanu - Da Doamne un pat si-o masa Calin Crisan si Evanda - Nu pot fara tine Nicu Paleru - Bautura Carmen Serban - Sus ,jos Puiu Codreanu - Cine imi vrea bine Luminita Ticleanu - Mai lautare Tinu Verezesan - Ma bate ploaia si vantul Minodora - Am umblat prin lume Rudi si Eliza - Pentru tine Puiu Codreanu - Langa sticla de rachie Triton - Omule cu suflet bun Etnomanie - Loveste RomaniaDinescu Si Felicia - Casa-I Asa De Goala Felicia - Cineva In Cer Ma Iubeste Leo - Eu Sant Pitbul La Femei Dinescu Si Felicia - Te Iubesc Orice Mi-ai Face Titiana Si Albanezu - Am Soacra Rea De Gura Roxana - Georgr,Georgr Minodora - Multe-N Viata Am Trecut Gabi Stanciu Si Albanezu - Spala Vasele Felicia - Azi Am Bani In Buzunar Felicia - Ai Furtunul Mare Felicia - Ochi Tai Update 3 IanuarieAndra - Nici nu mai stiu ca te-am iubiUpdate 2 IanuarieSpike feat Dj Swamp - Mai departeUpdate 31 DecembrieLoredana - Made in RomanieAnna Lesko - MendleyZeppelin - Ca nouTom Boxer - BowakabooTom Boxer - Fashion MusicTom Boxer - Space musicPro Fm Genaratia PartyBob Sinclar presents fireball-sound of freedom (original club edit) Celia - You Need me Chicane - Come Tomorrow (Soul Seekerz Club) Crazy Loop-Crazy loop (mm-ma-ma)(REMIX) Dj Har -Zirtaki jump Dj Project - Take my soul Impact - Love Or I Die (English Version) Morandi - Angels Nelly furtado-do it (remix) Nelly Furtado feat Timbaland-Promiscuous(axwell remix) Ne-yo-Because of you(dub version) Plumb-In my arms( radio edit)
| |
| | | ICo Adiministrator
Numarul mesajelor : 1273 Varsta : 31 Harta preferata : de_dust2 Arma preferata : m4a1 Warring : Data de inscriere : 27/11/2007
| Subiect: Re: Muzica romaneasca din 2007 pana in 2008 29 Ianarie ! Mar Ian 29, 2008 9:44 pm | |
| Update 29 DecembriePetrecere Cu Sprit Vol.2Nicu Albu & Violeta Constantin - Am numai o viata Nicu Albu & Violeta Constantin - Ce putere are banul Nicu Albu & Violeta Constantin - Ce-am iubit Nicu Albu & Violeta Constantin - Dau oricat si fac orice Nicu Albu & Violeta Constantin - La ignat Nicu Albu & Violeta Constantin - Nicolae de ce bei Nicu Albu & Violeta Constantin - Nu ma fac banii Nicu Albu & Violeta Constantin - Popa bea mai mult ca mine Nicu Albu & Violeta Constantin - Prima nea cand a cazut Nicu Albu & Violeta Constantin - S-au copt strugurii Nicu Albu & Violeta Constantin - Te-au lasat mandrutele Nicu Albu & Violeta Constantin - Ti-am dat mandro bani cu sacul Cristian Rizescu si Dan Ciotoi - Vine Finu' La Nasu' Vol. 4 Cristian Rizescu - Am Plecat Pana-n Obor Cristian Rizescu - Am Baut La Viata Mea Cristian Rizescu - La Cazanul Dintre Pruni Cristian Rizescu - Gheorghita, Vecinul Meu Cristian Rizescu - Mi-a Placut La Viata Mea Cristian Rizescu - Bine E Sa Fii Sofer Cristian Rizescu - Am O Suparare Mare Cristian Rizescu si Dan Ciotoi - Daca Eu Am Chef Sa Beau Cristian Rizescu si Dan Ciotoi - Nasu' Si Finu' Cristian Rizescu si Dan Ciotoi - Spune Draga Tata Update 28 DecembrieVedete la Etno Vol.1Dorel Savu - Azi am fost in sat la mine Dorel Savu - Omul cat traieste aduna Ducu Caraneant - Bogatie,ispita si lacomie Mirela Petrean - Seara asta eu mi-s gazda Mirela Petrean si Ducu Caraneant - Frace pe frace s`ajuta Nelly si Mitica Bliandu - Eram copil mic la mama Puiu Codreanu - Omu`cu sufleu`mare Puiu Codreanu - Oriunde ma duc in lume Suzana si Puiu Codreanu - Badita-am azuit eu Suzana Toader - De n-ar fi pe lume banii Update 27 DecembrieFirma - ExitFirma - E cineva acolo Firma - Baby is crying Firma - Oglinda, Oglinjoara Firma - Exit Firma - Huston we have a problem Firma - Nu-mi da pace Firma - Last night in Bucharest Firma - Sunt ceea ce sunt Firma - Ultimul dans Arssura - Punct Lovit 2007Arssura & Antifon - Fara regrete Arssura & Paco - In cap Arssura & Adela - Diferiti Arssura & Katana & Paco - Lumea mea Arssura & Smokey - Despre noi Arssura - Skit 1 (Vorbeste lumea...) Arssura - Cine sunt Arssura & Adela - Langa mine Arssura & Zmili (U.S.L.A.) - Punct lovit Arssura & Adriana - N-am sa plec Arssura & Bishop & Paco - Verde Arssura & Sweed & Ada (Mecena) - O privire Arssura - Skit 2 (Oricum...) Arssura & Mecena - Sacrificii Arssura & Paco - N-ai inteles Arssura - Hip Hop (scratch-Vega) Arssura & Serban (Grupa Mare) - Stilul tau Arssura & Litera & Kata - Soldatul de plumb 2 Arssura & Jazza & Adela - Oriunde ai fi Arssura & Chriss & Sever - Vandut Arssura & Vrak - Drumul meu Update 25 DecembrieMahsat feat Grasu XXL Paco 10 Grei si Mario - Da frate *Belea*Update 23 DecembrieVedete la Colindat 2007 [Selectie]Alina - Crenguta cu flori de brad Benone Sinulescu & Ro-Mania -Pan la Viflaim Bita - Amazing Grace Costi Ionita - Colindele, Doamne Crisitina Turcu Preda & Bita - Galbena Gutuie Etno & Ionut Fulea - Tri Pacurari K1 , Etno & Furdui Iancu - O ce veste minunata Millenium - Crestini, Craciunul a sosit Nicola - Iarna Ro-Mania -Iarna'i grea Update 22 DecembrieLiliana Todea si Mihai Ianc - Da-mi o sarutare [Etno/Populara]Liliana & Mihai - Am auzit bage bine Liliana & Mihai - Aseara am fost in sat si-am venit acasa beat Liliana & Mihai - Da cinar m-am insurat Liliana & Mihai - Da-mi Doamne tot ce-i mai bun Liliana & Mihai - Da-mi o sarutare Liliana & Mihai - Maicuta mea nu ma lasa Liliana & Mihai - Mor mandro de dragul tau Liliana & Mihai - Poti sa ai barbace, mandre doua trei Liliana & Mihai - Tot am zis si m-am jurat Liliana - Am un gand si am o boala Mihai - Azi mi-am gasit fericirea Mihai - De trei zile ma cert cu nevasta Mihai - Tata meu batran Nicoara Sarbu - Instrumental Am Fost Aseara La Mat [Etno]Mita de la Bals - Mandruta mea e patroana Cristi Banateanu - Vreau sa beau cu prietenii Nelut Peste - Mai trag astazi o betie Hari - Am fost ieri pan' la vecinu Mita de la Bals - Am fost aseara la mat Ion Caramizaru - Soacra,soacra Emil Badea - Neamurile vin la mine Cristi Banateanu - Pentru mandra mea din sat Ion Caramimzaru - Omule traieste viata Hari - Astazi imi insor baiatul Mita de la Bals - hai fratilor la butoi Nelut Peste - Frunza verde si-o lalea Niculina Stoican - Anii repede au trecutNiculina Stoican - Danutl ca la munte Niculina Stoican - Dusmanii au inebunit Niculina Stoican - Anii repde-au trecut Niculina Stoican - Am un puisor Niculina Stoican - Liliac cu flori marunte Niculina Stoican - Nan-al meu cu dorul lui Niculina Stoican - M-as duce ca vantu-n zbor Niculina Stoican - Ma uitai la rasarit Niculina Stoican - Mi-e dor nana si nu uit Niculina Stoican - Nana ce nepotrivire Niculina Stoican - A-ntrebat barbatu aseara Niculina Stoican - Nana cat iti sunt de draga Niculina Stoican - Nana stii ce m-am gandit Niculina Stoican - Puiul meu imbatranesti Niculina Stoican - Hai neicuta la iubit Niculina Stoican - Canta-mi cuce numai mie Update 21 DecembrieVerbal ft.Preafericitu' N.V. 140 - Ultima suflare Verbal - Sunt ca nouDj Rynno & Sylvia - Lies Update 20 DecembrieLa Familia ft. Maximilian - Bagabontii Adevarati Nu Mor NiciodataMihaela_Belciu_&_Danut_Mersan_-_Cine_Crede-N_Dragoste_Vol.2_Mihaela Belciu - Cine crede-n dragoste Mihaela Belciu - Lasa-ma, barbate-n pace Mihaela Belciu - Maritatu-i loterie Mihaela Belciu - Banu face si desface Mihaela Belciu - Ce bine e la mare Mihaela Belciu - Au noroc, noroc Mihaela Belciu - Se lauda barbatu-meu Mihaela Belciu - Scoate, tiganco, ghiocul Mihaela Belciu - Vai de voi, barbatilor Mihaela Belciu - Cine iubeste si tace Ionica Ardeleanu Si Invitatii Lui De Fala 2007Carmen Biruescu - In birturi noapte de noapte Doru Taranu - Ardelene (Instrumeantal) Ionica Ardeleanu - Am o cas cu gradina Ionica Ardeleanu - Am plecat Doamne demult de acasa Ionica Ardeleanu - Am un sogor prieten bun Ionica Ardeleanu - Cand am plecat eu din sat Ionica Ardeleanu - Cit de greu e prin strainii Ionica Ardeleanu - Daca dai bani cu-mprumut Ionica Ardeleanu - De la lingura si sare Ionica Ardeleanu - De-ar putea omu in viata Ionica Ardeleanu - Dragu mi-i si-mi place mie Ionica Ardeleanu - Ma vorbeste lumea in sat Ionica Ardeleanu - Mai lasa omule banii. Ionica Ardeleanu - Maicuta cand m-o facut Ionica Ardeleanu - Nu-i primar si nici n-o fost Ionica Ardeleanu - Trei baieti maicuta are Laura Laurentiu - Viata unde m-ai purtat Lucian Dragan - Cite in viata am facut eu Update 19 DecembrieCleopatra si Pavel Stratan - Mos CraciunLimbajObscen - Vecina de la parter Radu Ille - Au Mandruta DragaRadu Ille - Intro Radu Ille - Au mandruta draga! Radu Ille - Hai ha, numai na Radu Ille - Mai intoarce Doamne roata Radu Ille - Asa-i romanul Radu Ille - S-am o mandra n-am o suta Radu Ille - Bradului la munte-i place Radu Ille - Vino mai mandruta Radu Ille - Mocirita cu trifoi Radu Ille - Spune, spune mos batran Radu Ille - Si-am iubit o... Update 18 DecembrieMorandi - N3xtMorandi - Into the Blue Morandi - Angels Morandi - Save Me Morandi - Afrika Morandi - Hidin form the Sun Morandi - Musica Mi Liberted Morandi - Get High Morandi - Don't Look Back Morandi - Sun Goes Down Morandi - Oh My God Morandi - N3xt Morandi - The Last Tribe Morandi - Love is Tickling Morandi - Reality ; Dreams Update 16 DecembrieAndreea Antonescu - 2 zile Bitza - 10 degeteMichale Star & Geo Da Silva - Fuck all night4-Ever - Jingle bells4-Ever - Last Christmas [/b] | |
| | | ICo Adiministrator
| | | | ICo Adiministrator
| Subiect: Re: Muzica romaneasca din 2007 pana in 2008 29 Ianarie ! Mar Ian 29, 2008 9:44 pm | |
| Update 1 DecembrieCassa Locco - OacadiCassa Loco-Intro Cassa Loco-Cine Are Noroc Are Cassa Loco-Mtv Music Awards Cassa Loco-Nu Esti Tu Un Pic Cam Prost Cassa Loco-Oacadi Cassa Loco-Piesa Ce Nu Deranjeaza Cassa Loco-Psiho Cassa Loco-Viata E Dura Dar Grea Veritasaga - Cu Alti Ochi Veritasaga - Saga Continua Veritasaga - Aici sunt eu Veritasaga - Multe Veritasaga - Copilul din mine ft Funktastics Veritasaga - Aceiasi mereu ft Catalin(Coma) Veritasaga - Ill street blues ft DJ FaiboX Veritasaga - Pe partea ciudata_a strazii ft Nimeni_Altu� Veritasaga - E, e greu Veritasaga - Spune-mi Veritasaga - Mai departe ft Suie Paparude si Aforic SI INCA 10 MELODII Update 30 NoiembrieTinu Veresezan - Poveste de CraciunTinu Veresezan - Acasa de sarbatori Tinu Veresezan - Aprinde maicuta lampa Tinu Veresezan - Crenguta verde de brad Tinu Veresezan - De nasterea Domnului Tinu Veresezan - Florin de gheat Tinu Veresezan - Iarna,bine ai venit Tinu Veresezan - Mama Tinu Veresezan - Ninge lin Tinu Veresezan - O lacrima si-un fulg de nea Tinu Veresezan - Poveste de Craciun Tinu Veresezan - Se aud copii pe strada Nico si Vlad Mirita - Pe-o margine de lume Sora mea e DamigeanaAdrian Cirstea-Facem tuica sa tot bem Nicu Paleru-Eu am cazanul meu Violeta-Nea costica Adrian Cirstea-Mama soacra Nicu Albu-Cine-mi bea tuica Violeta-Nu mai da Violeta-Bem cu cana Nicu Paleru-Taci nevasta Nicu Albu-Sora mea e damigeana Update 29 NoiembrieDaniel Buzdugan - Farsa asistenta nebunaUpdate 28 NoiembrieDaniel Buzdugan- Farsa Miss Chilotei Update 27 NoiembrieStefan Hrusca - Balade speciale ALBUM FULLStefan Hrusca - Balada celei fara asemanare Stefan Hrusca - Balada celui care sunt Stefan Hrusca - Balada daruirii Stefan Hrusca - Balada fetei de fragi Stefan Hrusca - Balada ingaduintei Stefan Hrusca - Balada intrebarilor Stefan Hrusca - Balada iubirii pierdute Stefan Hrusca - Balada poetului tacut Stefan Hrusca - Balada trecerii prin spini Stefan Hrusca - Balada ultimului cuvant Stefan Hrusca - Balada umbrelor mirate Update 25 NoiembrieMorandi - AngelsCarmen Serban - Colindam Doamne Colind Cassa Loco si Andreea Balan - Pepushe Shobby ft Iony - PrezintUpdate 23 NoiembrieNICU PALERU-VINU'LU'PALERUNicu Paleru - Vinu Lu' Paleru , De trei zile stau in gara Nicu Paleru - Dupa mine ramane urme , La multi ani nevasta mea Nicu Paleru - Crasmarita , mai dami o sticla Nicu Paleru - Ca-i botez sau ca e nunta Nicu Paleru - Facu-i peste-n saramura , Fa-ma doamne tanar iar Nicu Paleru - Viata,Nu faci tu ce vrei , unde-s bani mei Nicu Paleru - Spritu-mi place,n-am ce fac , Mai paharule mai prietenie Update 22 NoiembrieVali Barbulescu - FocacciaParazitii - Slalom Pintre Cretini 2007Parazitii & Cilvaringz - Total dubios Parazitii & Killa Kela & Mc Tripp - Cu microfonul deschis Parazitii & Margineanu - Moartea intreaba de tine Parazitii & Mircea Badea - Politicianul roman Parazitii & Raejwon The Chef - Something to say Parazitii & Shabazz the Disciple - Mereu la subiect Parazitii - Concentrati in metropole Parazitii - De ziua ta Parazitii - Din coltul blocului Parazitii - Drogurile schimba tot Parazitii - Dusmaniti-ma toti Parazitii - Fara resentimente Parazitii - Goana dupa iluzii Parazitii - La limita penibilului Parazitii - Mesaj pentru europa Parazitii - Needitat Parazitii - Pabibabum Parazitii - Tu nu contezi Parazitii - Unu pentru toti Parazitii - Vreau sa va doara Update 21 NoiembrieSmiley cu Uzzi - MinoraBere Gratis - In brateRappy - Tara meaJoaca Tigane Vol.2Costel Ciofu - E o vorba spusa bine Daniel Mambo - Daca esti de minte slab Gabi Voica - Nu mie frica de nimic Nicusor Guta - Vin acasa matolit Nicusor Guta si Leo - Cand zici tigan,zici jupan Nicusor Guta si Leo - Feriti-va ca-s nervos Sandu Ciorba - Dicta avel o patrono Sorina - Eu seaman cu tine tata Sorina - Fi-r-ar dracu`mai barbate Tibisor Gheza - Banii valoare nu au Update 17 NoiembriePepe - FlamencoUpdate 16 Noiembrie%20www.Top-Muzica.net.rar&id=MGNjOTE4ZGVjMjhkYmQ5MWY2MDA2YTJjZTgxMDFlMmU=&download=true]Balada Elodiei [ Little Mix ] [Funny]Limbaj Obscen vs Moina - PizdariMare Petrcere cu Florin Mitroi si Nicu PaleruMITROI - AM O SOACRA DIPLOMATA MITROI - VECINUL MITROI - VIATA,VIATA MITROI - MANDRELOR ASTAZI MA-NSOR MITROI - VINULE,PRIETENE PALERU - LASA-MA SA BEAU PALERU - SOCRU MIC MITROI - OMULE CU MINTEA SEACA MITROI - NASULE,NASULE MITROI - SOFERIA MITROI - HAI NOROC VIATA-I FRUMOASA MITROI - AZI INTRAM IN EUROPA Update 15 NoiembrieDJ Project - Doua Anotimpuri DJ Project - Doua anotimpuri (radio) DJ Project - Departe de noi DJ Project - Prima noapte DJ Project - Wherever u go (radio) DJ Project - Lacrimi de inger DJ Project - Tell me why DJ Project - Un singur drum DJ Project - Take my soul DJ Project - Free your mind DJ Project - Doua anotimpuri (extended) DJ Project - Wherever u go (extended) DJ Project - In my heart (mootoo remix) | |
| | | ICo Adiministrator
| Subiect: Re: Muzica romaneasca din 2007 pana in 2008 29 Ianarie ! Mar Ian 29, 2008 9:45 pm | |
| Update 13 NoiembriePLUS 2-PLUS 2 SONG *Belea*Update 12 NoiembrieShok - Asta e seara mea Jaguar - Italieni vor sa ne toarne Update 11 NoiembrieConekt - Radio Haiducii - Va uram Update 7 NoiembrieMihai Traistariu - Your love is high Ardealul si Banatul Vol.1.Angela Rusu & Tinu Veresezan - Trece viata omului Angela Rusu - Cand lumea bea si petrece Lucian Dragan - Padurar si sef de post Calin Crisan - Nu ma pune Doamne Suzana Toader - Coasta de drac Angela Rusu - Ardeleanu' Calin Crisan - Romanul Tinu Veresezan - Palincuta Nelu Barna -Fac in lume tot ce vreau Angela Rusu - Joaca omule si bea Nelu Barna - Omu care-i cu noroc Angela Rusu - A iesit nasu la joc Update 5 NoiembrieVagabond - Deja Vu *Cool*Vagabond - Cu tine voi zbura *Cool*Update 4 NoiembrieTinu Veresezan - Omu-i calator in viataTinu Veresezan - Cand mi s-o nascut baitul Tinu Veresezan - Nu da socoteala Tinu Veresezan - Pe o banca o batrana Tinu Veresezan - Cu o mana dau si cu zece iau Tinu Veresezan - Omu-i calator in viata Tinu Veresezan - De trei ori m-am insurat Tinu Veresezan - Minciuna ta ma doare Tinu Veresezan - Fi-r-ai tu sa fi de viata Tinu Veresezan - Muierea si soacra-mea Tinu Veresezan - Hai nasa fi bucuroasa Tinu Veresezan - Nu credeam c-o sa gasesc Update 3 NoiembrieFarsa Maria KissFM - Maria Vrea sa se Apuce de Cantat [Farsa Funny]Radio 21 - Ducea valea-n valeDANIEL BUZDUGAN-FARSA HEMOROIZIKatana - Vox latina feat. Rubi de Tormes (Spania) & SQ (Chile)Ramona & Radio 21 - Iubitul meu Update 2 NoiembrieGiulia - Primul Pas Daniel Buzdugan - Donator de sperma [Funny - Farsa]Radio 21 - Cu masinaRadio 21 - Frunzulita patrunjelUpdate 31 OctombrieAndra - Dragostea RamaneSimplu - Chip angelicUpdate 30 OctombrieCorina - Tears Andra - V.I.P.Chef si Joc Vol 6Puiu Codreanu - Asa mi-a zis Gheorghe a`nost` Puiu Codreanu - La omul care ii bun Lele - Daca n-ai averi si bani Suzana - Mult imi place omul care Suzana - Sa traiasca socrul meu Gigel Nicola - Azi nici popii,nici primarii Nicoleta Sarbu - N-am avut in viata mea numai bine Ionela Pascu - Aia ii muiere buna Gigel Nicola - Iata-ma ajuns batran Nicoleta Sarbu - Asa place la barbati Roxana Printesa Ardealului - Mandro pentru ochii tai Puiu codreanu - Mandro pentru ochii tai Ovidiu Nichita - Aseara pe inserat Update 27 OctombrieDan Andrei - I.O.I *Cool*Dj Shizzle ft Stefany - Vreau Sa ZborMarinela Ivan - Doamne cand ai facut lumea [De Petrecere]Marinela Ivan - Omu cand e necajit Marinela Ivan - Doamne cand ai facut lumea Marinela Ivan - Nunta ca-n povesti Marinela Ivan - Pe viata ta esti stapan Marinela Ivan - Marita-m-as marita Marinela Ivan - Te iubesc cu-adevarat Marinela Ivan - Omul cat traieste anvata Marinela Ivan - Multumesc lui Dumnezeu Marinela Ivan - Omule, mai omule Marinela Ivan - Se jura barbatu-meu Update 25 Octombrie%20www.Top-Muzica.net.rar]DJ MYREEL - BATE , BATE DIN PALME [ radio version ] EXCLUSIV *Cool*Update 23 OctombrieProconsul - Da mai departe[Album]Proconsul - Acolo unde esti Proconsul - Alaturi de tine Proconsul - Cauta Pereche Proconsul - Da mai departe Proconsul - Daca poti s-atingi o stea Proconsul - Nu e nevoie sa spui Proconsul - Nu plange Proconsul - O mie Proconsul - Pentru Tine Proconsul - Toata Noaptea Proconsul - Tu Update 21 OctombrieShobby - Treci la bara cu Tony BatranuInsound - CuvinteVasile-Ciobanu - Ma-nsurai si-mi luai nevastaVasile Ciobanu - Arza-L Focul De Noroc Vasile Ciobanu - Cate-Am Tras Si-Am Patimit Vasile Ciobanu - Ce-Au Crezut Mandrele Mele Vasile Ciobanu - Ce-O Fi Cu Inima Mea Vasile Ciobanu - Dans Vasile Ciobanu - De La Munte N-As Pleca Vasile Ciobanu - Doamne,Multe-Am Mai Facut Vasile Ciobanu - Doamne-N Anii Mei De-O Viata Vasile Ciobanu - Drag Mi-A Fost Dealul Sa-L Sui Vasile Ciobanu - Eu Te Beau Vinule Bun Vasile Ciobanu - Mai Tine-Ma Doamne Bine Vasile Ciobanu - M-Am Hotarat Sa Ma-Nsor Vasile Ciobanu - Muma,Nu Mai Stiu De Cand Vasile Ciobanu - Nu Gandi Mandro,Gandi Vasile Ciobanu - Nu Stiu Doamne Cu Ce Ti-Am Gresit Vasile Ciobanu - Peste Mine Se-Astern Anii Vasile Ciobanu - Spune Mandrulita Spune Exclusiv Vasile Ciobanu - Spune,Spune,Vrajitoare Vasile Ciobanu - Trece Iute Saptamana Update 20 OctombrieAndreea Antonescu - Lasa-ma Sa PlangStudio 66 - Totul Pentru Bani Parfumul anilor cei mai frumosiAurelian Andreescu - Copacul Aura Urziceanu - Vreau sa vii in viata mea Mondial - De va veni la tine vantul Mihaela Runceanu - De-ar fi sa vii Cornel Constantiniu - Trubadurul Rosu si Negru - Semnul tau Gica Petrescu - Cel mai frumos tango Anda Calugareanu - Ce tanar esti Dan Spataru - Drumurile Update 19 Octombrie%20www.Top-Muzica.net.rar]New Effect - Hy pa [Original Mix] Update 17 OctombrieLili Sandu - Jump !exclusiv!%20www.Top-Muzica.net.rar]DJ Iulio vs Laura Andresan - Asa Sexy [Remix] !exclusiv! Kartel & Fester - nimic nu-i sigurIris cu Paula Seling - Lasa-mi-te RimmeR -Trafic de Idei %20%20[%20Album%20Full%20]%20www.Top-Muzic.rar&id=ZWYxNmViOWFkOTQ3Njk4Nzg1N2JiNWUzOGQzOTMwYTM=&download=true]RimmeR - 01 Trafic de idei (enter) RimmeR - Am vazut RimmeR - Poveste de viata RimmeR - In tranzit (feat. SilaS) RimmeR - Cu timpul RimmeR - Aduceri aminte (feat. Wanna) RimmeR - O viata (feat. Qishta) RimmeR - Cu adidasii pe pamant RimmeR - Degajat si linistit (feat. Wanna, Assa) RimmeR - Pe trecere de vara (feat. Wanna) RimmeR - Departe (exit) (feat. DGN, Sava, Neklasse) Petrecerea Soferilor Vol.5 [De Petrecere] ALINA SI RIZESCU - TI-AM FACUT-O MAI BARBATE C.RIZESCU - SUNT SARAC DAR NU DATOR N.PESTE - AZI E NUNTA MEA ALINA - OMULE IN VIATA-I BINE HARY - MANDRO DE TREI ZILE IN COACE HARY SI N.PESTE - STAU SI BEAU DE 2 ZILE C.RIZESCU SI HARY - CU PRIETENII DE-O VIATA ALINA - VINE NEICA IN PETIT N.PESTE - CAND ERAM TANAR ODATA RIZESCU SI ALINA - BARBATE LUMEA VORBESTE Update 16 OctombrieAndreea Balan cu Bogdan Dima - Mai mult ca ieri *Cool*Irina Loghin - Cantecele vietii mele1.Irina Loghin - Cate griji are o mama 2.Irina Loghin - Geaba ma mai duc acasa 3.Irina Loghin - Tot am zis noroc ,noroc 4.Irina Loghin - De ce stai neica pe-afara 5.Irina Loghin - Sa cant cu drag omului 6.Irina Loghin - Spune maiculita ,spune 7.Irina Loghin - Frate peline 8.Irina Loghin - Sa-ti fie neica de bine 9.Irina Loghin - Pe dealuri si pe ponoare 10.Irina Loghin - Prunule cu creanga-n vant 11.Irina Loghin - Ionel cand treci pe vale 12.Irina Loghin - In padurea verde deasa 13.Irina Loghin - Mana bade boii bine 14.Irina Loghin - Pelinas,pelin amara 15.Irina Loghin - De ce mama,de ce tata 16.Irina Loghin - Eu prin tara am colindat
| |
| | | ICo Adiministrator
| Subiect: Re: Muzica romaneasca din 2007 pana in 2008 29 Ianarie ! Mar Ian 29, 2008 9:45 pm | |
| Update 14 Octombrie-www.Top-Muzica.net.rar]Costi Ionita ft. Plus2 - Peste caut fecioara [RaggaetonMix] Anka - Love me tonight Dj Rynno ft. Sylvia - Save MeNico - Cast Away (2007) Nico - Cast away Nico - Dulce amaruie Nico - Love is all you need Nico - Un ideal Nico - Spune-mi ca… Nico - N-am pierdut nimic Nico - Vreau sa ma cuprinzi Nico - Te-am vazut pe strada mea Nico - Cred Nico - Mi-am ascultat inima Nico - Cum as putea Update 13 OctombrieDan Balan - Mm ma ma DJ FlesH & DJ Rynno - Feel & Born in a systemUpdate 11 OctombrieN&D - De la inceput Update 10 OctombrieGrasu XXL feat. Paco - Legendele RMX DANIEL BUZDUGAN-FARSA ANGAJAREIris si Florin Chilian - TuSmiley - Cu Un Pas Inainte *Belea*Update 9 OctombrieCalin Crisan & Luminita - Saruta-ma peste tot *Cool*Oana Zavoranu - Mai buna ca niciodataOana Zavoranu - Ai,inima Oana Zavoranu - Am gasit la tine dragostea Oana Zavoranu - Carino Oana Zavoranu - Cine te crezi Oana Zavoranu - Cu sufletul nu stiu sa mint Oana Zavoranu - Eu pot trisa Oana Zavoranu - Fantezia Ta Oana Zavoranu - Lumea ma iubeste Oana Zavoranu - Pusa pe fapte Oana Zavoranu - Tu... Update 8 OctombrieHi-Q - Poveste fara nume [acustic 2007]Iris - Eterna Update 7 OctombrieCosti Ionita - Come missy girlUpdate 5 OctombrieGiBii feat Catalin LMX - Cantec pentru Ingeri [In memoria lu Micutu]Firma - Baby's CryingAmprenta cu ICT - De la noiUpdate 4 OctombrieBogdan Dima feat. Chicanos - Oh my baby Impact - Love or i'm dieCabron feat. Melanie - Noi doiDaniel Buzdugan - Farsa Pe-Ne-Ve 2 [Funny]Daniel Buzdugan - Farsa Suicid [Farsa Funny]Duete De Petrecere Vol.1 CRISTINA SI HARI - CE FACI BARBATE-N CAMARA HARY SI CRISTINA - CRASMARITA STAI PUTIN CRISTINA CLONA - AM CREZUT IN TINE CRISTINA CLONA - E GREU DOAMNE CAND IUBESTI NELUT PESTE SI CRISTINA - NEICA ESTI SARAC LIPIT HARY SI CRISTINA - IERI AM VENIT DE LA MAMA NELUT PESTE SI CRISTINA CLONA - VECINICA HARY SI CRISTINA - LA O ZI DE SARBATOARE CRISTINA CLONA - PENTRU O VORBA SPUSA-N GLUMA NELUT PESTE SI CRISTINA CLONA - UITE CE FRUMOASA NUNTA Update 2 OctombrieProtest Urban |Hip-Hop|KrafTu, El Nino, Skab, Mutu, Ephet, Adriana, Nostradamus, Dj. Classic - Introducere Skab, MCA, Nostradamus - Furia Chopo, Adriana, Mutu - E trist Mutu, El Nino, Dj. Hash - Nu ma cunosti KrafTu, Adriana, Nostradamus - Izolat Chopo, Rashid, Mutu - Genul Alcoolic Skab, Mutu, Nostradamus, El Nino - Arena Dj. Hash vs. Dj. Classic El Nino, Adriana, Dj. Classic - Banii la Pusti Kraftu, Adriana - E timpul sa Pleci El Nino, Nostradamus, KrafTu, Adriana - Tehnic M.C. MCA, Mutu, Nostradamus - La Majorat Ephet, Mutu, Nostradamus - Enclava KrafTu, El Nino, MCA - Mercenari sau Eroi Outro Update 1 OctombrieNoroc din Braila - Ia si toarna in pahar01.Noroc din Braila - Hai omule si petrece 02.Noroc din Braila - Nunta de boieri 03.Noroc din Braila - Si iar beau si iar ma-mbat 04.Noroc din Braila - De-as mai fi copil odata 05.Noroc din Braila - Mi-am gasit perechea 06.Noroc din Braila - Sarba saxofon 07.Noroc din Braila - Ia si toarna in pahar 08.Noroc din Braila - Am o veste de la sat 09.Noroc din Braila - Hai nasule ia si bea 10.Noroc din Braila - La multi ani cu bine 11.Noroc din Braila - Omule cu suflet mare Update 30 SeptembrieMoni-K - femei intretinute *Cool*EyDeea ft. Dj CB si Melanie - Valoarea banilorKeo - DispariTranda cu Criss Blaziny si Skizzo Skillz- Sangele DANIEL BUZDUGAN-FARSA CU UNU PROST DE BUBUIE Update 29 SeptembrieTiganii La Tribunal [FUNNY]DANIEL BUZDUGAN-FARSA TEAVA DE EJACULARE [Farsa]Update 27 SeptembrieDaniel Buzdugan-Femeie credula [FARSA]Update 25 SeptembrieWassabi - Si m-am indragostit de tine CoolMC Pacciani - Ajutor feat. Chivu Cool DANIEL BUZDUGAN-FARSA CANTAREATA DE POPULARADependent cu Ict si Romona - Sper sa ma intelegi II CoolRoxana Printesa Ardealului & Ovidiu Dobrea - Daca vrei s-ai viata bunaRoxana - Toata Viata AM Lucrat Roxana - Paduraru-I Om Bogat Roxana - Nu Uitati Copii Mei Roxana - Daca Vrei S-Ai Viata Buna Roxana - Mosule Ce Batran Esti Roxana - Am Venit La Nunta Voastra Roxana - Am Umblat Prin Lume Roxana - La Sticla Cu Tuica Roxana - Barbate Crezi Ca Mi-S Prosta Roxana - Hai Bade Cu Mine Afara Ovidiu Dobrea - Instrumentala Angela Rusu - Dor de Mama Angela Rusu - Badita daca n-ai fi Angela Rusu - Cand ai fratii langa tine Angela Rusu - Cred c-as muri Angela Rusu - Dulce-i viata in Ardeal Angela Rusu - E mare pacat sa mori [duet cu Vali Tanase]. Angela Rusu - Dor de mama,dor de tata Angela Rusu - Gheorghe,Ion si Vasile Angela Rusu - La butioul din camara Angela Rusu - Mii de intrebari imi pun [duet cu Vali Tanase] Angela Rusu - Toata lumea sus paharul Angela Rusu - Tot am zis si m-am gandit Angela Rusu - Vorba dulce mult aduce Update 23 SeptembrieGeo Si Invitatii Geo - Scurta-i Viata Omului Titiana si Geo - Ramani Cu Mine Mirela Petrean - Vorbeste Lumea De Mine Geo - Priecinii De Seama Mea Geo - Fa-Ma Doamne O Zi Bogat Luminita Puscas si Geo - Trac La Noapte Granita Romina si Geo - Camionul Mirela Petrean - Pruna Prunisoara Puiu Codreanu - Tu Esti Prima Mea Iubire Titiana - Sunt O Fata Sexy Luminita Puscas si Geo - Viata , Viata Gabi Zaharia - Sus ,Sus, Sus! Romina si Geo - Inimile Ne-Am Daruit Luminita Puscas si Geo - Barbate Esti Mincinos Titiana - As Vrea Sa Pot Sa uit Romina - Sunt o Fara Smecherita Cristina cu Conekt-R - 1000 De NoptiCristina - Cu Tine In GandDANIEL BUZDUGAN-FARSA AMANTA LA DIN DRAGOSTEMorandi - EzayemStana Izbasa - Petrecere cu Stana de la TimisoaraStana Izbasa - Badita dragostea ta Stana Izbasa - Canta cucu prin padure Stana Izbasa - Ce mi-ai da Stana Izbasa - Mai o viata de-as trai Stana Izbasa - Nu ma dau pe toata lumea Stana Izbasa - Nunta mare! Stana Izbasa - Plange sufletul in mine Stana Izbasa - Se-nsoara baiatul meu Stana Izbasa - Spune, spune mai barbate Stana Izbasa - Stana de la Timisoara Stana Izbasa - Tu si eu Update 22 SeptembrieAnka feat. Alina Puscasu - Baby (Tell Me Why)DANIEL BUZDUGAN-FARSA CARTELE REINCARCABILEDor de folclor [2007]Ioana Radu - Anicuta, nechii, draga Mirela Petrean - De ziua maicutei mele Taraful de la Olari - Hora de la Olari Fulgerica - Sarba de la Belciugatele N .Ploiesteanu - Pentru cine am muncit Margareta Clipa - Doamne- ajuta cui iubeste N. Ploiesteanu & Mioara Lincan - Azi imi canta lautarul George Strugurel - Spune, spune, mos batran Nelu Ploiesteanu - Anii Mei Si Tineretea Maria Carneci - Azi e ziua ta mai omule Ileana Ciuculete - Pe cine acum iubesc Andra & Sandel - Lucru mare-i omenia Update 21 SeptembrieFarse Gigi Becali la KissFm [Funny]Farsa Jiji KissFM - 03 sept 2007 - Portarul de la Urziceni Farsa Jiji KissFM - 04 sept 2007 - Autograful Farsa Jiji KissFM - 07 sept 2007 - Mache Folchistul Farsa Jiji KissFM - 10 sept 2007 - Jiji Vrea Sa Invete Engleza Farsa Jiji KissFM - 12 sept 2007 - Cantecul Pentru Site Farsa Jiji KissFM - 14 sept 2007 - Juniorul Fals Farsa Jiji KissFM - 27 aug 2007 - Derbedeul din Peluza Sud Farsa Jiji KissFM - 30 aug 2007 - Control Medical Update 20 SeptembrieDANIEL BUZDUGAN-FARSA OANA ZAVORANU ))Keo - In ochii tai [2007]Keo - In ochii tai [Remix] Keo - Ploua cu lacrimi Keo - My suitcase Keo - Love resurrection Keo - In ochii tai Keo - Dispari Keo - De ce te prefaci Keo - Dac-as putea sa zbor [Remix] Keo feat.Puya - CYE Keo - Bride Update 18 SeptembrieLoredana & Connect R - Satra In AsfintitUpdate 16 SeptembrieRadio21 - Imn Nunta Peneve *Cool*Secta & feat K-trina si Tonik Obiektiv - Asculta Cu Sufletul | |
| | | Al3cs Level 2
Numarul mesajelor : 111 Data de inscriere : 15/12/2007
| Subiect: Re: Muzica romaneasca din 2007 pana in 2008 29 Ianarie ! Dum Mai 18, 2008 7:11 pm | |
| Muzica romaneasca n-a mai urcat de mult in top.... | |
| | | ICo Adiministrator
| Subiect: Re: Muzica romaneasca din 2007 pana in 2008 29 Ianarie ! Dum Mai 18, 2008 7:32 pm | |
| astea leam pus demult cand mergea sa dau copi la un site si cand dadeam apste pe forum punea cu tot cu poza link etk ... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Muzica romaneasca din 2007 pana in 2008 29 Ianarie ! | |
| |
| | | | Muzica romaneasca din 2007 pana in 2008 29 Ianarie ! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|