ICo Adiministrator
Numarul mesajelor : 1273 Varsta : 31 Harta preferata : de_dust2 Arma preferata : m4a1 Warring : Data de inscriere : 27/11/2007
| Subiect: Manele noi 2008 pana in 29 ianuarie 2008 2008 2008 2008 2008 Mar Ian 29, 2008 9:41 pm | |
| Update 29 Ianuarie Sorinel Pustiu - Impotriva Mea Impotriva Ei *Belea* Florin Cercel - Degeaba Tu Plangi Marius de la Focsani si Nicoleta - Sa gasim o lume numai pentru noi *Belea* Susanu - Asta-i viata ce noua ne place [Tv Rip] Paula Lincan - Femeie blestemata
Update 28 Ianuarie Pre-Selectii Manele 28 Ianuarie 2008 Live Florin Salam - Citesc Biblia 2008 Live Florin Salam - Plangea mama in fata porti LIVE Florin Salam - Sunt Original Live Nicolae Guta - Oriunde As Fi Denisa - De dragul tau Alina - Cine-n dragoste insala Calin de la Marghita - E ziua lui fata mea Nyku - Voi nu aveti hazul meu Robert Calota - De cine mi-e drag n-am parte
Live Claudiu De La Calypso - La Botez 2008 Live Claudiu De La Calipso - Ah lele lele 1 Live Claudiu De La Calipso - Ah lele lele 2 Live Claudiu - Am un baiat cel mai frumos Live Claudiu De La Calipso - Am un barbat vagabond Live Claudiu De La Calipso - Beau Cu Prieteni Mei Live Claudiu - Esti cea mai dulce femeie 1 Live Claudiu - Esti cea mai dulce femeie 2 Live Claudiu - N-am avut sef de cand sunt eu Live Claudiu De La Calipso - Nu te las Nu te las Live Claudiu De La Calipso - Toc, Top, Toc Live Claudiu De La Calipso - Vin Dolarii Dupa Mine
Update 26 Ianuarie Petreceti cu Jean de la Craiova 2008 Jean de la Craiova - daca as sti ziua cand mor Jean de la Craiova - esti femeia sexi star Jean de la Craiova - eu sunt bomba nucleara Jean de la Craiova - faceti loc ca vine sefu Jean de la Craiova - hai vino cumetre Jean de la Craiova - haide misca din buric Jean de la Craiova - iti dau gratis inimioara mea Jean de la Craiova - nu te pune Jean de la Craiova - o inima ai tu Jean de la Craiova - o viata am Jean de la Craiova - orgoliul meu Jean de la Craiova - puterea banului Jean de la Craiova - te vreau langa mine Jean de la Craiova - tzop tzop tzop Jean de la Craiova - vin dolarii Jean de la Craiova - vreau sa ma fac manga
Update 25 Ianuarie Alex si Alina - Elodia Ghita Munteanu - Diamante Si Smaralde
Live Elis Armeanca La Nunta 2008 Live Elis Armeanca - Ah Lele Lele Live Elis Armeanca - Am un baiat cel mai frumos 2 Live Elis Armeanca - Am un baiat cel mai frumos Live Elis Armeanca - Baro biau camerau Live Elis Armeanca - Fiecare Fulg De Nea Live Elis Armeanca - Ma invidiaza lumea Live Elis Armeanca - Mandra Floare Trandafir Live Elis Armeanca - Tarabana
Update 24 Ianuarie Marius de la Botosani Baronu si Sergiu - Colier LIVE Nicolae Guta - Bum Bum
Update 23 Ianuarie Edy Talent - Eu Cu Tine Edy Talent si Luci Fermecatoru - De Dragul Tau Am Plan Live Vali Vijelie - Doamne Te-as Ruga
Update 22 Ianuarie Copilul de Aur - Valoarea mea Nelutu - Merg pe mana mea Petrica Cercel - Nu Aud O Vorba Buna
Update 20 Ianuarie Narcis - Ai cea mai mare dulceata 2008 Liviu Pustiu,Victor Spaniolu - Lumea rea
Update 19 Ianuarie Madalin si Diana - Vin Zile In Viitor
Update 18 Ianuarie Florin Salam - Convorbire cu nevasta[Live] 2008 Florin Salam - La multi ani Adina[Live] 2008 Broasca Dilie interviu cu Nicolae Guta 2008 Marguerita & Copilul de Aur - Tu pe mine 2008 [Belea]
Update 17 Ianuarie Stefan de la Barbulesti - Cu tine 2008 [Cool]
Update 16 Ianuarie Claudita De La Oradea - Nu Te Lasi Gaska si Adriano - Te iubesc
Update 15 Ianuarie Live Florin Salam - Dintr-o mie de prieteni 2008 LIVE Florin Salam - Mitraliera 2008
Update 14 Ianuarie Minodora - Luna Khinjo & Marius de la Botosani - Ban pe Ban
Update 13 Ianuarie Nicolae Guta - Stati drepti 2008
Nunta Lui Florin Salam Live Adrian Minune & Florin Salam - Ai fost Live Adrian Minune & Florin Salam - Mega Show Live Adrian Minune & Florin Salam - Ochii Tai Live Adrian Minune & Florin Salam - Reggeton 1 Live Adrian Minune & Florin Salam - Reggeton 2 Live Adrian Minune & Florin Salam - Telefonul Live Adrian Minune & Florin Salam - Turceasca Live Florin Salam - Copilasii Mei Live Florin Salam - Of Ce Soarta Grea Live Florin Salam - Singur Pe Strazi Live Florin Salam - Sunt Suparat Live Florin Salam & Un Turc - Belea Live Florin Salam & Un Turc - La inima M-ai ars
Update 12 Ianuarie Liviu Pustiu - Barosanul Nr.1 Liviu Pustiu - Am Gresit Liviu Pustiu - Arde Inima Liviu Pustiu - Barosanul No 1 Liviu Pustiu - Cine A Fost La Rau Si Bine Liviu Pustiu - Daca Dragostea Ta Moare Liviu Pustiu - De Ce Oare Ne-am Certat Liviu Pustiu - Doar Amintirile Liviu Pustiu - Eu Sunt Rolul Principal Liviu Pustiu - Gigolo Liviu Pustiu - Juta-te,Jura Liviu Pustiu - Mai Iarta-Ma Liviu Pustiu - Pleci Liviu Pustiu - Te Las Sa Pleci Liviu Pustiu - Unde E Femeia Buna Liviu Pustiu - Unde Esti
[b]Update 12 Ianuarie Nicolae Guta Best Off 2007 [Album Full] Nicoale Guta - Mi-e dor de ochii tai Nicolae Guta - Alo alo ambulanta Nicolae Guta - Baterie baterie foc Nicolae Guta - Cine esti Nicolae Guta - Cineva cineva Nicolae Guta - Cu ce m-am ales in viata Nicolae Guta - Domnul politai Nicolae Guta - Gigolo Nicolae Guta - Hai lasa-ma odata Nicolae Guta - Iubire iarta-ma Nicolae Guta - N-ai valoare Nicolae Guta - Port marimea xxl Nicolae Guta - Seful Nicolae Guta - Si sarac de-as fii
[b]Update 11 Ianuarie De la PryntZulyk MuTuLyka Imnu Mesuului pe 2oo8 pt Purisancele Netului Super Funny:))))[CooL] Nicolae Guta si Oana - A opta minune a lumii [Remix 2008]
Florin Salam - Best off 2007[Album Full] Florin Salam - Ca tine cine va fi Florin Salam - Cine iti spune dimineata Florin Salam - Citesc biblia si plang Florin Salam - Eu sunt Bomba Nucleara Florin Salam - Fetele fitoase Florin Salam - Nu mai dau bani la dusmani Florin Salam - Nu va spun secretul meu Florin Salam - Obrazul meu Florin Salam - Om fals Florin Salam - Pune, pune, pune Florin Salam - Si mai dau un tun Florin Salam - Smecherii au luat vacanta Florin Salam - Spune-mi ce vrei
[b]Marius De La Focsani - M-ai Mintit 2008 [CooL]
Update 10 Ianuarie LIVE Florin Salam Si Printesa de Aur (La Oltenita si Dobreni 2008) Super Belea [Album Full] 2008 Download UP LIVE Florin Salam - Am intalnit o fata bogata 2008 LIVE Florin Salam - Fratii mei sunt viata mea 2008 LIVE Florin Salam - Sistemul Nr1 2008 LIVE Florin Salam - Are tata un baiat 2008 LIVE Florin Salam - De 3 zile beau intruna 2008 LIVE Florin Salam - Eu sunt bomba nucleara 2008 LIVE Florin Salam - Hela Pasamande 2008 LIVE Florin Salam - La orice pas eu fac la dusmani 2008 LIVE Florin Salam - Nu imi doresc nimic in viata 2008 LIVE Florin Salam - Obrazul meu de masa 2008 LIVE Florin Salam - Pentru mine intri in foc 2008 LIVE Florin Salam - Si motiv daca ai avea 2008 LIVE Florin Salam - Vreau Sa beau sa ma fac manga 2008 LIVE Printesa de Aur - Ah Le le le 2008 LIVE Printesa de Aur - Bate Palma 2008 LIVE Printesa de Aur - Dumnezeu azi ma iubeste 2008 LIVE Printesa de Aur - Iar sparg 2000, 3000, 40002008 LIVE Printesa de Aur - miscate asa 2008 LIVE Printesa de Aur - Unii se lauda ca au de toate 2008 LIVE Geo - Suparat 2008 LIVE Maestru` Cocosi - Instrumentala 2008 LIVE Tony - Instrumentala 2008
Surorile Chirita - Tu ai fost prima iubire Nicoleta si Asu - De la cer pan-la pamant
| |
|
ICo Adiministrator
Numarul mesajelor : 1273 Varsta : 31 Harta preferata : de_dust2 Arma preferata : m4a1 Warring : Data de inscriere : 27/11/2007
| Subiect: Re: Manele noi 2008 pana in 29 ianuarie 2008 2008 2008 2008 2008 Mar Ian 29, 2008 9:41 pm | |
| | |
|